Copyright 2019 - Hotel Royal 2015
Dubbelrum


På Hotel Royal bor du skönt och bekvämt till ett billigt pris. På morgonen serveras en välkomponerad kontinentalfrukost med bland annat hembakt bröd och granola.
Hotellet är rökfritt och samtliga rum har platt-tv samt badrum med WC och dusch. Gratis wifi ingår i alla rum. Gratis parkering finns tillgängligt för våra gäster.

Priserna:

Dubbelrum: 950 kr/natt

Enkelrum: 750 kr/natt

Extrasäng: 150 kr/natt

Svit: Det finns också en svit på hotellet, den ligger på tredje våningen och är ett lyxigt hotellrum med stor yta och stor härlig relaxavdelning med bastu. I sviten finns det en dubbelsäng och en våningssäng med två sängplatser. Priset för sviten är 1900 kr/ dygn. 

Önskar ni att ha husdjur på rummet vänligen kontakta oss innan. Pris 150kr/natt.


Studentpris: Vi kan erbjuda ett billigare boende för studerande. Då ska giltigt csn-kort eller liknande medel kunna styrka att du studerar. Mejla eller ring oss för mer information.

Långtidsboende: Vi kan också erbjuda långtidsboende för reducerat pris. Kontakta oss via mejl eller ring oss för mer information och offert.

För större sällskap eller sportgrupper kan vi även erbjuda grupprabatt. Kontakta oss via mejl eller ring oss för mer information och offert. 


 

Gör oss gärna uppmärksam på om du har någon form av allergi så ska vi göra vårt bästa för att din vistelse ska bli så bra som möjligt och att du ska kunna få avnjuta en bra frukost med det du önskar.


Vår personal finns till för dig och gör allt för att din vistelse hos oss ska bli så bra som möjligt. 

För bokning av rum, ring oss på 0611-20455 eller skicka en förfrågan till vår mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


Våra olika rumstyper:
Enkelrum
Dubbelrum
Familjerum
Suite

f t g