Restauranger

Här listar vi några restauranger på promenadavstånd från Hotel Royal.

Brygghuset
Brygghuset drivs av Fredrik som tagit hem kulinariskt VM-guld och hans sambo Anna. Här serveras det välkomponerad mat där de använder sig utav råvaror för årstiden. Har både lunch och kvällssevering. Ligger vid gång och cykelvägen längs nattviken. På sommaren uppträder ofta band på helgerna.


Portalen
Lunchrestaurang som serverar husmanskost. Ligger på Backhusgatan 2 några 100 meter från Hotel Royal.

Hemsida


Toppstugan
Trevlig restaurang med vita linnedukar och vällagad mat. Ligger på vårdkasberget och man har en vy över staden där man sitter och äter.


Vägg i vägg

Drivs av Jonathan Norberg.
Gourmetrestaurang med fokus på klassisk husmanskost på lokalproducerade råvaror från Ångermanland. Ligger i Sankt Petri Logen på Brunnshusgatan 1. På sommaren är det uteservering i den egna parken. Ligger invid domkyrkan.


Restaurang Skeppet
Ligger på kajkanten vid bron över till Härnösands centrum, endast några 100 meter från Hotell Royal. Har öppet både lunch och kväll. Uteservering med utsikt över Härnösands inre hamn och har ofta trubadurer.

Sida på Facebook


APA
Ligger mitt inne i centrum. Här kan man avnjuta en god burgare tillagad från grunden. Ibland på kvällarna kan det  spela trubadurer och restaurangen blir till en härlig festlig miljö!


 

Hemsö fästning

Restaurangen på Hemsö Fästning invigdes 5/6 2015, en utsikt som slår det mesta.