Rum

På Hotel Royal bor du skönt och bekvämt till ett billigt pris. På morgonen serveras en välkomponerad kontinentalfrukost med bland annat hembakt bröd och granola.
Hotellet är rökfritt och samtliga rum har platt-tv samt badrum med WC och dusch. Gratis wifi ingår i alla rum. Gratis parkering finns tillgängligt för våra gäster.

Dubbelrum: Rum för två personer. Här kan man välja om man vill ha ett tvåbäddsrum eller ett dubbelrum.

Enkelrum: Rum för en en person.

Extrasäng: 150 kr/natt/säng

Svit: Det finns också en svit på hotellet, den ligger på tredje våningen och är ett lyxigt hotellrum med stor yta och stor härlig relaxavdelning med bastu. I sviten finns det en dubbelsäng och en våningssäng med två sängplatser så den rymmet fyra personer.

Önskar ni att ha husdjur på rummet vänligen kontakta oss innan då vi har speciella rum för det. Pris 150kr/natt.

Lägenhet: Våra två lägenheter är just nu uthyrda på obestämd tid.

Klicka på länken så är du ett steg närmare ditt bokade rum:

Studentpris: Vi kan erbjuda ett billigare boende för studerande. Då ska giltigt csn-kort eller liknande medel kunna styrka att du studerar. Mejla eller ring oss för mer information.

Långtidsboende: Vi kan också erbjuda långtidsboende för reducerat pris. Kontakta oss via mejl eller ring oss för mer information och offert.

För större sällskap eller sportgrupper kan vi även erbjuda grupprabatt. Kontakta oss via mejl eller ring oss för mer information och offert. 


Gör oss gärna uppmärksam på om du har någon form av allergi så ska vi göra vårt bästa för att din vistelse ska bli så bra som möjligt och att du ska kunna få avnjuta en bra frukost med det du önskar.


Vår personal finns till för dig och gör allt för att din vistelse hos oss ska bli så bra som möjligt. 

För bokning av rum, tryck på länken högst upp, ring oss på 0611-20455 eller skicka en förfrågan till vår mejl royalharnosand@gmail.com

Våra olika rumstyper: